ZÁRNYITÁS

ZÁRNYITÁS GYORSSZOLGÁLAT.

zarszereles-gyor

ZÁRNYITÁS KULCS NÉLKÜL

A zárnyitás kulcs nélkül nagy szaktudást és szakértelmet kíván a zárszerelő szakembertől, hiszen a zárak egyre bonyolultabbak és egyre nehezebben nyithatóak.

Kizárta magát ingatlanából? Becsapódott az ajtó, és nincs önnél kulcs? Vagy egyszerűen csak elromlott a zárbetét, és nem tudja kulcsával kinyitni a zárat?

Zárnyitás kulcs nélkül Budapesten, Debrecenben, Miskolcon és Székesfehérváron éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is. Zárnyitásért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek 30-60 percen belül.

ZÁRNYITÁS RONGÁLÁS NÉLKÜL

Zárnyitás szolgáltatásunk egyik eleme a zárnyitás rongálás nélkül. Ennek lényege, hogy a zárat úgy nyitjuk ki kulcs nélkül, hogy az ajtó, de még az ajtózár sem sérül meg. Ebben az esetben még a zárcsere sem szükséges a zárnyitás után. Ez a fajta zárnyitás módszer nagy gyakorlatot, precízitást és széleskörű szakmai ismereteket igényel a zárszerelő szakembertől, hiszen nagyon sok fajta zár létezik. A különböző zárakat csak különböző zárnyitási módszerekkel lehet kinyitni.

ZÁRNYITÁS BELETÖRT KULCS ESETÉN

Zárnyitás betört kulcs esetén is vállalunk! Ilyenkor is törekszünk a lehető legkisebb kárt tenni az ajtózárban. Zárszerelő szakembereink mindent megtesznek azért, hogy a lehető leggyorsabban a helyszínre érkezzenek, eltávolítsák a beletört kulcsot a zárból, és kinyissák a zárat.

Zárnyitásért éjjel-nappal hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és kollégáink garantáltan 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek.

ZÁRNYITÁS SPECIÁLIS ESZKÖZÖKKEL

A zárnyitás kulcs nélkül speciális eszközök nélkül ma már szinte lehetetlen. A roncsolás mentes zárnyitás speciális szerszámokat és eszközöket igényel, melyeknek használata gyakran nagy gyakorlatot és szakértelmet igényel. Zárszerelő szakembereink a legmodernebb eszközöket és szerszámokat használják, hogy a zárnyitást akár roncsolás mentesen is el tudják végezni.

ZÁRNYITÁS SPECIÁLIS TECHNIKÁKKAL

Zárnyitás több féle módszerrel is lehetséges, azonban a zárnyitás csak abban az esetben lehetséges, ha a zárszerelő szakember ismeri a zár felépítését. Most néhány olyan zárnyitás technikát mutatunk be, melyet zárszerelő kollégáink is használnak.

ZÁRNYITÁS KOPOGTATÓ MÓDSZERRE

A zárnyitás kopogtató módszer lényege, hogy a zárszerkezetbe egy speciálisan megmunkált kulcsot helyezünk. A kulcsot kissé visszahúzzuk a zárból, a nyitási irányba feszítjük. Ezt követően a kulcsra egy határozott ütést mérünk. Ekkor a zárban található csapok hirtelen elmozdulnak, és a kulcs elfordul a zárban. A kopogtatásos zárnyitás esetén a zár nem sérül, a zár az eredeti kulccsal továbbra is használható..

ZÁRNYITÁS LOCKPICKING MÓDSZERREL

A zárnyitás ezen műfaja mára már komoly hobbivá nőtte ki magát. Ennek a zárnyitási módszernek a lényege, hogy speciálisan kialakított drótok segítségével nyitjuk ki a zárat. Általában ezt a fajta zárnyitást láthatjuk a bűnügyi filmekben is. Persze ez a zárnyitás nem annyira gyors és egyszerű, mint a filmekben.Rráadásul ennek a zárnyitási technikának az elsajátítása gyakran évekig tart. Ezért is nem használják többnyire ezt a zárnyitást a betörők.

Mit tehetünk Önért?

Lakatos munka győr 0-24 non stop zárcsere zár

Lakatos munkák

Lakatos mesterre van szüksége azonnal? Ajtórácsot szeretne készíttetni? Lakatos mester műszaki ügyelet a nap 24 órájában Győrben. Előfordul, hogy a betörők az ajtórács, ablakrács megrongálásával, felfeszítésével jutnak be az ingatlanokba. A helyreállításhoz azonnali javításra van szükség. Lakatos mestereink ilyen esetben a hívástól számított 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek.

győr 0-24 országos kiszállás non stop hívható zárszervíz zárnyitás

Zárcsere

Zárcsere éjjel-nappal, ünnepnapokon és hétvégén is. Zárcseréért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és zárcserélő szakembereink garantáltan a zárcsere helyszínére érnek 30-60 percen belül.

Betörés után zárszervíz győr 0-24 non stop zárcsere

Zárszervíz betörés után

Betörtek otthonába, és hétvégén nem érhető el egy zárlakatos sem? Az éjszaka közepén van szükség betörés utáni helyreállításra? Mi non stop elvégezzük a betörés utáni helyreállítást! Zárszervízünk éjjel-nappal elérhető, hétvégén és ünnepnapon is hívhat minket. Azonnali betörés utáni helyreállítás Győrben!

Biztonsági zár győr 0-24 zárcsere lakatos non-stop javítás

Biztonsági zárak

Biztonsági zárak ás zárrendszerek körében széles választékkal állunk rendelkezésére. Az alábbi széles palettával rendelkező zárak zárcseréjét vállaljuk.