Zárjavítás azonnal

Zárjavítás sürgősségi jelleggel.

zarszereles-gyor

ZÁRJAVÍTÁS AZONNAL

Zárjavítás azonnal, zárjavítás kiszállás azonnal. Elromlott a zár, és nem tudja bezárni az ajtót? Zárszervizünk sürgős esetben a hívás után azonnal értesíti ügyeletes zárszervízes kollégánkat, aki azonnal megkezdi a kiszállást a zárjavítás helyszínére. A zárjavítást a kiérkezés után azonnal megkezdi, a zárjavítást azonnal elvégzi.

NON STOP ZÁRJAVÍTÁS

Éjszaka közepén van szüksége zárjavításra? Hétvégén vagy ünnepnapon romlott el a zár, és minden zárszaküzlet zárva tart? Zárszervízünk éjjel nappal nyitva tart, non stop zárszervíz ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető. Zárjavítás gyorsszolgálatunk egyéb esetekben is hívható! Kizárta magát? Beletört a kulcs az ajtózárba? Elveszett a kulcsa? Zárszervíz szolgálatunk a nap 24 órájában hívható a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámon. Zárszerelő szakembereink a zárjavításon és a zárcserén túl elvégzik az ajtónyitást elveszett vagy beletört kulcs esetén is. Betörés áldozata lett? Zárszerelő szakembereink a betörés utáni helyreállítást is megcsinálják. Vállalunk továbbá ajtójavítást, ajtó helyreállítást is.

Mit tehetünk Önért?

Non-stop autónyitás győr 0-24

Autónyitás

Autónyitó szolgáltatásunk éjjel-nappal elérhető, autónyitó szakembereink az év minden napján várják hívását! Zárnyitó szakembereink sürgős esetben a forgalomtól függően 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek, és megkezdik az autónyitást.

Non-stop széfnyitás győr 0-24

Széfnyitás

A széfnyitás speciális felkészültséget és speciális eszközöket igényel. Bízza a széfnyitást profi zárszerelő szakembereinkre, akik ismerik az eltérő típusú széfek nyitásának módjait. Vállaljuk minden féle márkájú széf, páncélszekrény nyitását azonnali kiszállásal. Ha sürgősen széfnyitó szakember segítségére van szüksége keressen bizalommal az év bármely napján.

Biztonsági zár győr 0-24 zárcsere lakatos non-stop javítás

Biztonsági zárak

Biztonsági zárak ás zárrendszerek körében széles választékkal állunk rendelkezésére. Az alábbi széles palettával rendelkező zárak zárcseréjét vállaljuk.

Lakatos munka győr 0-24 non stop zárcsere zár

Lakatos munkák

Lakatos mesterre van szüksége azonnal? Ajtórácsot szeretne készíttetni? Lakatos mester műszaki ügyelet a nap 24 órájában Győrben. Előfordul, hogy a betörők az ajtórács, ablakrács megrongálásával, felfeszítésével jutnak be az ingatlanokba. A helyreállításhoz azonnali javításra van szükség. Lakatos mestereink ilyen esetben a hívástól számított 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek.