ZÁRCSERE

ZÁRCSERE GYORSSZOLGÁLAT

zarcsere-gyor

KÍNAI BIZTONSÁGI AJTÓ ZÁRCSERE

A kínai ajtók igen népszerűek jelenleg az áruk miatt. Azonban nagyon fontos a megfelelő beszerelés és a folyamatos alkatrész utánpótlás beszerzésének biztosítása. Mi a beszerelésben, az alkatrészek biztosításában raktárkészletről, európai szabványtól eltérő méretben is, szakemberekkel együtt segítünk Önnek.

Az ajtó beépítéséhez kérje szakembereink segítségét. Színük általában barna vagy fekete, hő és hangszigetelése jó. Kül-és beltéri ajtók is kaphatók. Háromirányú, bevéső zárszerkezettel van az ajtó ellátva. Ezekre az ajtókra jellemzően a kilincs alatt van egy ráfordító gombocska, amely egy ún. pánikzárként működik. Minden esetben kérje szakember segítségét,ha beszerelésről, vagy zárcseréről van szó.

Mit tehetünk Önért?

Non-stop széfnyitás győr 0-24

Széfnyitás

A széfnyitás speciális felkészültséget és speciális eszközöket igényel. Bízza a széfnyitást profi zárszerelő szakembereinkre, akik ismerik az eltérő típusú széfek nyitásának módjait. Vállaljuk minden féle márkájú széf, páncélszekrény nyitását azonnali kiszállásal. Ha sürgősen széfnyitó szakember segítségére van szüksége keressen bizalommal az év bármely napján.

Lakatos munka győr 0-24 non stop zárcsere zár

Lakatos munkák

Lakatos mesterre van szüksége azonnal? Ajtórácsot szeretne készíttetni? Lakatos mester műszaki ügyelet a nap 24 órájában Győrben. Előfordul, hogy a betörők az ajtórács, ablakrács megrongálásával, felfeszítésével jutnak be az ingatlanokba. A helyreállításhoz azonnali javításra van szükség. Lakatos mestereink ilyen esetben a hívástól számított 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek.

győr 0-24 országos kiszállás non stop hívható zárszervíz zárnyitás

Zárcsere

Zárcsere éjjel-nappal, ünnepnapokon és hétvégén is. Zárcseréért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és zárcserélő szakembereink garantáltan a zárcsere helyszínére érnek 30-60 percen belül.

Betörés után zárszervíz győr 0-24 non stop zárcsere

Zárszervíz betörés után

Betörtek otthonába, és hétvégén nem érhető el egy zárlakatos sem? Az éjszaka közepén van szükség betörés utáni helyreállításra? Mi non stop elvégezzük a betörés utáni helyreállítást! Zárszervízünk éjjel-nappal elérhető, hétvégén és ünnepnapon is hívhat minket. Azonnali betörés utáni helyreállítás Győrben!