SZÉFNYITÁS – PÁNCÉLSZEKRÉNY NYITÁS – PÁNCÉLSZEKRÉNY JAVÍTÁS

SZÉFNYITÁS ÉJJEL-NAPPAL, AZONNALI KISZÁLLÁSSAL!

széfnyitás győr

SZÉFNYITÁS

Elfelejtette a széf kombinációját? Elromlott a széf zárja? Nem tudja kinyitni a széfet? Széfnyitás éjjel-nappal, ünnepnapokon és hétvégén is. Széfnyitásért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és zárszerelő szakembereink garantáltan a széfnyitás helyszínére érnek 30-60 percen belül. Egyik mesterünk szakterülete a speciális páncélszekrény nyitás, páncélszekrény javítás. Erre a szaktudásra egy speciális, rendőrség által felügyelt képzésen tett szert. Keressen bennünket és szükség esetén elvégezzük széfnyitást, széfjavítást, szervizeljük páncélszekrényét!

SÜRGŐSSÉGI SZÉFNYITÁS NON-STOP!

Széfnyitást vállalunk azokban az esetekben, ha a széf kulcsa elveszett, ha a széf kombinációját elvesztették. Széfnyitást abban az esetben is vállalunk, ha illetéktelenek erőszakkal próbáltak meg hozzáférni a széf tartalmához, és ezért a széfet, vagy a széf zárat megrongálták. Amennyiben elromlott a széf zárja, nem működik a széf nyitó szerkezete keressen minket bizalommal. Ha széfnyiásra, széfnyitó szakember segítségére van szüksége hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és széfnyitó mesterembereink garantáltan a széfnyitás helyszínére érnek 30-60 percen belül.

Kérje egyedi ajánlatunkat! Ehhez e-mailben legyen kedves megjelölni a széf típusát és csatoljon egy fényképet a széf kinézetéről a könnyebb beazonosítás elősegítése érdekében.

SZÉF JAVÍTÁS

Vállaljuk a legtöbb forgalomban lévő széf javítását rövid határidővel, garanciával. Zárcsere, elektromos nyitószerkezet csere, kombináció változtatás nem jelent számunkra nehézséget.

Mit tehetünk Önért?

Biztonsági zár győr 0-24 zárcsere lakatos non-stop javítás

Biztonsági zárak

Biztonsági zárak ás zárrendszerek körében széles választékkal állunk rendelkezésére. Az alábbi széles palettával rendelkező zárak zárcseréjét vállaljuk.

Biztonságtechnikai szaktanácsadás győr feltört zár

Biztonságtechnikai szaktanácsadás

Zárszervíz szolgáltatásunk egyik kiemelt eleme az ajtózárak és ablakzárak vizsgálata és az ezekkel kapcsolatos betörés elleni szaktanácsadás. Gyakori, hogy a betörések egy egyszerű zárcserével illetve néhány egyszerűbb zárkiegészítő felszerelésével meggátolhatóak.

Non-stop széfnyitás győr 0-24

Széfnyitás

A széfnyitás speciális felkészültséget és speciális eszközöket igényel. Bízza a széfnyitást profi zárszerelő szakembereinkre, akik ismerik az eltérő típusú széfek nyitásának módjait. Vállaljuk minden féle márkájú széf, páncélszekrény nyitását azonnali kiszállásal. Ha sürgősen széfnyitó szakember segítségére van szüksége keressen bizalommal az év bármely napján.

Lakatos munka győr 0-24 non stop zárcsere zár

Lakatos munkák

Lakatos mesterre van szüksége azonnal? Ajtórácsot szeretne készíttetni? Lakatos mester műszaki ügyelet a nap 24 órájában Győrben. Előfordul, hogy a betörők az ajtórács, ablakrács megrongálásával, felfeszítésével jutnak be az ingatlanokba. A helyreállításhoz azonnali javításra van szükség. Lakatos mestereink ilyen esetben a hívástól számított 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek.