LAKATOS

LAKATOS ÉJJEL-NAPPAL, AZONNALI KISZÁLLÁSSAL

lakatos győr

LAKATOS

Szolgáltatásaink között szerepelnek a különböző méretű és kivitelezésű biztonsági rácsok készítése ajtókra, ablakokra. A biztonsági rácsok készítésekor arra is törekszünk, hogy a biztonsági védelem mellett az esztétikai követelményeknek is megfeleljenek. A biztonsági rácsokat a lakatos mester megfelelő védelmet nyújtó anyagokból készíti, és olyan eljárásokkal rögzíti, amelyek nagyban megnehezítik, és ezzel gyakran el is riasztják a betörőket. Biztonsági rácsainkat lakatos mestereink masszívra, és ellenállóra készítik. A betörők általában a könnyebben feltörhető ingatlanokat választják. A biztonsági rácsok amennyiben megfelelően vannak elkészítve elriasztják az illetékteleneket.

BIZTONSÁGI RÁCSOK, BIZTONSÁGI AJTÓ RÁCS KÉSZÍTÉSE

Széfnyitást vállalunk azokban az esetekben, ha a széf kulcsa elveszett, ha a széf kombinációját elvesztették. Széfnyitást abban az esetben is vállalunk, ha illetéktelenek erőszakkal próbáltak meg hozzáférni a széf tartalmához, és ezért a széfet, vagy a széf zárat megrongálták. Amennyiben elromlott a széf zárja, nem működik a széf nyitó szerkezete keressen minket bizalommal. Ha széfnyiásra, széfnyitó szakember segítségére van szüksége hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és széfnyitó mesterembereink garantáltan a széfnyitás helyszínére érnek 30-60 percen belül.

Kérje egyedi ajánlatunkat! Ehhez e-mailben legyen kedves megjelölni a széf típusát és csatoljon egy fényképet a széf kinézetéről a könnyebb beazonosítás elősegítése érdekében.

PANELLAKÁS AJTÓRÁCS KÉSZÍTÉS

A leggyakrabban panellakásokba, társasházak lakásaiba törnek be. Falusi környezetben a szomszédok figyelnek egymás értékeire, a városi panelekben azonban gyakran nem is ismerik egymást az egymás mellett lakók. Lakatos mestereink az előre elkészített panellakás ajtórácsot a lehető leggyorsabban felszerelik. Ha lakatos mesterre van szüksége akár hétvégén vagy ünnepnapon is hívhatja lakatos ügyeletünket, és lakatos mesterünk garantáltan a helyszínre érkezik 30-60 percen belül. Vállaljuk egyedi méretű ajtórácsok elkészítését is. Az ajtórácsok két zárral felszerelve készülnek el, és több ponton rögzíthetőek.

PANELLAKÁS AJTÓRÁCS SZERELÉS

Lakatos mesterünk az előre elkészített ajtórácsot rövid határidővel és szakszerű módon szerelik fel. Lakatos mesterünk a biztonsági ajtórácsot több helyen is megfelelően rögzíti. Az ajtórács zárásáról a két biztonsági zár gondoskodik, melyek több ponton is zárják a biztonsági rácsot. Az ajtórács bezárás után teljes védelmet nyújt, masszív, leemelés gátlóval ellátott, és gyakran már az ajtórács látványa is elriasztja a betörőket. Lakatos műszaki ügyeletünkön további információkkal szolgálhatunk ajtórácsainkról. Megrendelés, kérdés esetén hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámokat.

ABLAKRÁCS KÉSZÍTÉS

Lakatos mester szolgáltatásunk keretében ablakrács készítése is a lakatos szolgáltatásunkba tartozik. Abkak rács készítése nyaralóra, ablakrács készítés panel lakásra, ablakrács készítés családi házra. Lakatos mestereink nagy gyakorlattal készítenek biztonsági ablakrácsot. Biztonsági ablakrács készítésért és biztonsági ablakrács beszerelésért hívja lakatos ügyeletünket a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámokat. Lakatos mesterünk akár azonnal is megkezdi a lakatos munka elvégzését..

KAPU KÉSZÍTÉS, KAPU ÁTALAKÍTÁS

Lakatos szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek fémből készült biztonsági kapuk készítésében, kapuk átalakításában. A fémből készült szerkezetre fa kerítéslécek is kerülhetnek. A kapukba lakatos szakemberünk a megrendelő igényeinek megfelelő zárat is beépíti, elvégzi a zárszerelést is.

FÉMSZERKEZETŰ ELŐTETŐK KÉSZÍTÉSE

LLakatos mestereink felmérik a hely adottságait, és segítenek megtervezni az előtetőt Budapesten. Kollégánk ezután a fémszerkezet előkészítését kezdi meg. Méretre vágja a fém elemeket, majd összeállítja az előtetőt. Az előtető hegesztését mesterünk nagy szakértelemmel végzi el. A szerkezet összeállítása után lakatos szakemberünk felszereli az előtető fedését.

Lakatos munkák elkészítése sürgős esetben akár azonnali kiszállással! Lakatos szakemberre van szüksége? Lakatos szakemberért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és lakatos mesterünk garantáltan az lakatos munka helyszínére érnek 30-60 percen belül.

Mit tehetünk Önért?

Non-Stop Zárszervíz

Zárat nyitni lehet roncsolással és lehet nyitni professzionális finomnyitásos módszerrel. Zárnyitó szakembereink amennyiben lehetséges a finomnyitásos módszereket alakalmazzák, amennyiben a zárat nem kell feltétlenül cserélni.

Non-stop autónyitás győr 0-24

Autónyitás

Autónyitó szolgáltatásunk éjjel-nappal elérhető, autónyitó szakembereink az év minden napján várják hívását! Zárnyitó szakembereink sürgős esetben a forgalomtól függően 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek, és megkezdik az autónyitást.

Non-stop széfnyitás győr 0-24

Széfnyitás

A széfnyitás speciális felkészültséget és speciális eszközöket igényel. Bízza a széfnyitást profi zárszerelő szakembereinkre, akik ismerik az eltérő típusú széfek nyitásának módjait. Vállaljuk minden féle márkájú széf, páncélszekrény nyitását azonnali kiszállásal. Ha sürgősen széfnyitó szakember segítségére van szüksége keressen bizalommal az év bármely napján.

Lakatos munka győr 0-24 non stop zárcsere zár

Lakatos munkák

Lakatos mesterre van szüksége azonnal? Ajtórácsot szeretne készíttetni? Lakatos mester műszaki ügyelet a nap 24 órájában Győrben. Előfordul, hogy a betörők az ajtórács, ablakrács megrongálásával, felfeszítésével jutnak be az ingatlanokba. A helyreállításhoz azonnali javításra van szükség. Lakatos mestereink ilyen esetben a hívástól számított 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek.