ZÁRLAKATOSS

LAKATOS ÉJJEL-NAPPAL, AZONNALI KISZÁLLÁSSAL

zárlakatos győr

ZÁRLAKATOS

Zárlakatosra a zár cseréje, a zár javítása, a zár beépítése esetén van szükség. Zárlakatosra szorulunk akkor is, ha kizárjuk magunkat a lakásból, vagy elhagyjuk a lakáskulcsunkat. Sokan nem tudják, de a zárlakatost kell akkor is hívni, ha elvesztettük az autónk kulcsát, vagy bezártuk a kulcsot az autóba. A magyarázat egyszerű, az autózárak működése sok esetbe megegyezik az ajtózárak működésével.

Kevesen gondolnak rá, de zárlakatost érdemes hívni megelőző jelleggel is. Bár a jó minőségű zárak gyakran tíz évig is hiba nélkül működnek, azonban a behetolási módszerek folyamatosan fejlődnek. A zárlakatos az elavult, gyenge minőségű zárat egyből felismeri, a behatolási lehetőséget gyorsan megszünteti. Gyakran elég egy egyszerű zárcserét elvégezni, vagy a zárvédőt erősebb fajtára cserélni, és máris sokat javíthatunk otthonunk biztonságán.

Gyakorlott zárlakatos kollégáink a zárjavítást, zárbeépítést gyorsan és szakszerűen végzik. Ha sebezhetőséget látnak a zárcsere során azt a tulajdonosnak azonnal jelzik. Ilyenkor nem a költségek növelése a cél, hanem a magasabb fokú biztonság elérése.

ZÁRLAKATOS AZONNAL

Sajnos gyakran egy nem kívánt esemény miatt azonnali zárlakatos segítségre lehet szükségünk. Legyen szó betörés utáni helyreállításról, jobb esetben behatolási kisérlet miatt megrongált ajtózárról, zárlakatos gyorsszolgálatunk azonnal a bajba jutott ügyfelünk segítségére siet. Ha azonnal zárlakatosra van szüksége ne keressen tovább, hívja telefonszámainkat.

NON STOP ZÁRLAKATOS

LZárlakatos kollégáink non stop elérhetőek, non stop zárjavításra készek. Hívhat minket éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is. A nap 24 órájában, az év 365 napján elérhetőek vagyunk, non stop zárat javítunk, minden hívásra azonnal válaszolunk.

Zárlakatosaink 100%-ig megbízhatóak, munkájukra teljes körű garanciát vállalunk. Munkájukra jellemző, hogy ügyfeleink a legtöbb esetben a sürgős zárjavítás mellett az időszakos zárcserét is velünk végeztetik.

A zárproblémákat nem érdemes halogatni. Az akadó, nehezen működő zárak általában nem javulnak meg maguktól. A túl sok erőltetésnek előbb vagy utóbb kulcstörés vagy a zár teljes elromlása lesz a vége. Egy ügyes zárlakatos a gyors javítással megelőzi a komolyabb fennakadást és időveszteséget okozó kizárást, kulcstörést.

Zárlakatossal érdemes a minden nap használatos zárakat évente felülvizsgáltatni. A szakszerű karbantartással, a megfelelő beállítással a zárak élettartalma jelentősen megnövelhető. A jobb minőségű, drágább zárak esetén ez komoly megtakarítást jelent hosszú távon.

Ha Ön korrekt áron dolgozó, megbízható, lelkiismeretes zárlakatost keres, ne habozzon, hívja ügyfélszolgálatunkat!

Mit tehetünk Önért?

Non-Stop Zárszervíz

Zárat nyitni lehet roncsolással és lehet nyitni professzionális finomnyitásos módszerrel. Zárnyitó szakembereink amennyiben lehetséges a finomnyitásos módszereket alakalmazzák, amennyiben a zárat nem kell feltétlenül cserélni.

Non-stop autónyitás győr 0-24

Autónyitás

Autónyitó szolgáltatásunk éjjel-nappal elérhető, autónyitó szakembereink az év minden napján várják hívását! Zárnyitó szakembereink sürgős esetben a forgalomtól függően 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek, és megkezdik az autónyitást.

Non-stop széfnyitás győr 0-24

Széfnyitás

A széfnyitás speciális felkészültséget és speciális eszközöket igényel. Bízza a széfnyitást profi zárszerelő szakembereinkre, akik ismerik az eltérő típusú széfek nyitásának módjait. Vállaljuk minden féle márkájú széf, páncélszekrény nyitását azonnali kiszállásal. Ha sürgősen széfnyitó szakember segítségére van szüksége keressen bizalommal az év bármely napján.

Lakatos munka győr 0-24 non stop zárcsere zár

Lakatos munkák

Lakatos mesterre van szüksége azonnal? Ajtórácsot szeretne készíttetni? Lakatos mester műszaki ügyelet a nap 24 órájában Győrben. Előfordul, hogy a betörők az ajtórács, ablakrács megrongálásával, felfeszítésével jutnak be az ingatlanokba. A helyreállításhoz azonnali javításra van szükség. Lakatos mestereink ilyen esetben a hívástól számított 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek.