ERKÉLYAJTÓ JAVÍTÁS JAVÍTÁS

ERKÉLYAJTÓ JAVÍTÁS GYORSSZOLGÁLAT

erkélyalytó győr ajtó javítás

ERKÉLYAJTÓ JAVÍTÁS

A nagy felületű erkélyajtóval a kinti napfényt engedhetjük be otthonunkba, mely egyben a természet közelségét is jelenti. Az erkélyajtónak köszönhetően otthonunk tágasabbnak és világosabbnak hat.

Vállaljuk erkélyajtók:
-vasalat cseréjét
-vasalat javítását
-beállítását
-karbantartását
-zárcseréjét
-utólagos zár beépítését
-biztonságtechnikai megerősítését
-zárható kilincs felszerelését
Az erkélyajtó megfelelő zárhatósága ugyanolyan fontos, mint a bejárati ajtó megfelelő működése. Gyakran a családi házakba az erkélyajtón keresztül jutnak be. A különböző feltörési módok ellen azonban van lehetőség védekezni.

ERKÉLYAJTÓ BETÖRÉSTECHNIKAI MEGERŐSÍTÉSE

Az erkélyajtó vasalatának kiegészítésével vagy cseréjével az erkélyajtó biztonságtechnikai szempontból nagy mértékben javítható. Biztonsági üveg használatával meggátolható az üvegen keresztüli behatolás is.

>

ERKÉLYAJTÓBA UTÓLAGOS ZÁR BEÉPÍTÉS

Utólagos zár beépítésével az erkélyajtó biztonságosabbá tehető az esetleges behatolásokkal szemben. Ajtójavító szakembereink rövid határidővel végzik el a zár beszerelést, melynek köszönhetően nagyobb biztonságban tudhatja otthonát.

Mit tehetünk Önért?

Non-stop autónyitás győr 0-24

Autónyitás

Autónyitó szolgáltatásunk éjjel-nappal elérhető, autónyitó szakembereink az év minden napján várják hívását! Zárnyitó szakembereink sürgős esetben a forgalomtól függően 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek, és megkezdik az autónyitást.

Non-stop széfnyitás győr 0-24

Széfnyitás

A széfnyitás speciális felkészültséget és speciális eszközöket igényel. Bízza a széfnyitást profi zárszerelő szakembereinkre, akik ismerik az eltérő típusú széfek nyitásának módjait. Vállaljuk minden féle márkájú széf, páncélszekrény nyitását azonnali kiszállásal. Ha sürgősen széfnyitó szakember segítségére van szüksége keressen bizalommal az év bármely napján.

Lakatos munka győr 0-24 non stop zárcsere zár

Lakatos munkák

Lakatos mesterre van szüksége azonnal? Ajtórácsot szeretne készíttetni? Lakatos mester műszaki ügyelet a nap 24 órájában Győrben. Előfordul, hogy a betörők az ajtórács, ablakrács megrongálásával, felfeszítésével jutnak be az ingatlanokba. A helyreállításhoz azonnali javításra van szükség. Lakatos mestereink ilyen esetben a hívástól számított 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek.

győr 0-24 országos kiszállás non stop hívható zárszervíz zárnyitás

Zárcsere

Zárcsere éjjel-nappal, ünnepnapokon és hétvégén is. Zárcseréért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és zárcserélő szakembereink garantáltan a zárcsere helyszínére érnek 30-60 percen belül.