BIZTONSÁGI ZÁRAK

BIZTONSÁGI ZÁRAK BESZERELÉSE, BIZTONSÁGTECHNIKAI SZAKTANÁCSADÁS

biztonsági zár győr

BIZTONSÁGI ZÁRAK CSERÉJE, TREZORZÁR CSERE

Biztonsági zárak ás zárrendszerek körében széles választékkal állunk rendelkezésére. Az alábbi széles palettával rendelkező zárak zárcseréjét vállaljuk.

- A svájci KESO nagyszerű minőségű és megbízhatóságú biztonsági zár és zárrendszer. Az élettartam garanciával a legmodernebb elvárásoknak, biztonsági feltételeknek is megfelel.
- Iseo széles termékpalettával rendelkező olasz gyártó ,mely 40 éve gyárt olyan cilinderzárakat, melyek tervezési és gyártási módszerei biztosítják a zárak hatékony működését.
-Magyarországon forgalomban lévő, kiváló minőségű olasz zárak: Seciuremme, Iseo, CR, Cisa, dierre, motturaí>
-Seuciuremme gyártó cége nagy figyelmet fordít biztonságra. A zár 3 irányba záródik a kulcs négyszeri elfordításával.
-Viro zárakat raktárkészletről azonnal tudjuk cserélni Önnek. -CRCR zárcserével hosszú ideje foglalkozunk, olyan tapasztalattal rendelkeznek szakembereink amivel pillanatok alatt elvégzik a munkát -Mottura zárcsere az egyik vezető zár- és biztonsági ajtó gyártó a világon.
-SAB ajtózárak és trezorzárak, kiegészítők gyártására szakosodott cég, melyet zárcseréjét minőségi munkában végezzük el.
-Dierre, Atra zárak finom hangolású, precíz szerkezetek, de szakembereink folyamatosan lépést tartanak a megfelelő technikákkal és a zárcserét pontosan, precízen hajtják végre.
-Cisae zárcsere gyors határidővel -Multi-lock zárcserével cégünk hosszú ideje foglalkozik, ez a leggyakrabban beszerelt zárcsalád megbízható és biztonságos -HI-SEC biztonsági ajtóhoz biztosítunk alkatrészeket, cseréljük a zárakat. -Cr-t cambio, gmb, mauer zárak, zárbetétek teljes körű zárcseréjét vállaljuk rövid határidővel.

Mit tehetünk Önért?

Non-stop autónyitás győr 0-24

Autónyitás

Autónyitó szolgáltatásunk éjjel-nappal elérhető, autónyitó szakembereink az év minden napján várják hívását! Zárnyitó szakembereink sürgős esetben a forgalomtól függően 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek, és megkezdik az autónyitást.

Non-stop széfnyitás győr 0-24

Széfnyitás

A széfnyitás speciális felkészültséget és speciális eszközöket igényel. Bízza a széfnyitást profi zárszerelő szakembereinkre, akik ismerik az eltérő típusú széfek nyitásának módjait. Vállaljuk minden féle márkájú széf, páncélszekrény nyitását azonnali kiszállásal. Ha sürgősen széfnyitó szakember segítségére van szüksége keressen bizalommal az év bármely napján.

Lakatos munka győr 0-24 non stop zárcsere zár

Lakatos munkák

Lakatos mesterre van szüksége azonnal? Ajtórácsot szeretne készíttetni? Lakatos mester műszaki ügyelet a nap 24 órájában Győrben. Előfordul, hogy a betörők az ajtórács, ablakrács megrongálásával, felfeszítésével jutnak be az ingatlanokba. A helyreállításhoz azonnali javításra van szükség. Lakatos mestereink ilyen esetben a hívástól számított 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek.

győr 0-24 országos kiszállás non stop hívható zárszervíz zárnyitás

Zárcsere

Zárcsere éjjel-nappal, ünnepnapokon és hétvégén is. Zárcseréért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és zárcserélő szakembereink garantáltan a zárcsere helyszínére érnek 30-60 percen belül.