BEJÁRATI AJTÓ JAVÍTÁS

BEJÁRATI AJTÓ JAVÍTÁS GYORSSZOLGÁLAT

bejárati ajtó győr

BEJÁRATI AJTÓ JAVÍTÁS

Nagyon fontos, hogy a bejárati ajtó megfelelően működjön. Akadó, nehezen zárható ajtó esetén az ajtózár is nehezen működtethető. Ez idővel a zár elromlását vagy működés képtelenségét is okozhatja.

A bejárati ajtó a legtöbb esetben az elsődleges védelmi vonalnak is számít mely elválasztja a külvilágot a magánterülettől. Ezért is nagyon fontos, hogy a bejárati ajtó megfelelően működjön, sérülésektől mentes legyen, és ne legyenek hiányosságai. Ha például hiányzik a zártakaró, az nagyban megkönnyíti a behatolást, ezért biztonságtechnikai szempontból biztonsági rést jelent.

Az ajtó javítás nagy szakmai felkészültséget és sokszor speciális eszközöket is igényel. Ezen felül kreativitás is szükséges hozzá, hiszen sokszor egyedi hibákat kell javítani, rongálások nyomait kell eltüntetni.

MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓ JAVÍTÁS

A műanyag nyílászárók térhódításával egyre többen cserélik le a hagyományos fa ajtót műanyag ajtóra. A műanyag ajtó javítás azonban meglehetősen nehéz feladat, és sokkal nagyobb szakértelmet kíván, mint például a fa ajtó javítás.

Sérülés,betörés utáni helyreállítás > során azonban nem mindenki engedhet meg magának azonnali ajtócserét. A műanyag bejárati ajtót a legtöbb esetben esztétikusan meg lehet javítani. Az ajtó javítása ráadásul nagyságrendekkel kevesebbe kerül mint egy új ajtó ára, nem is beszélve a járulékos költségekkel, melyek egy bejárati ajtó cseréje esetén felmerül.

A műanyag ajtó javítása során kollégáink először a feltárják a hiba okát, majd elvégzik a szükséges javítást. Rongálás, sérülés esetén ha szükséges merevítő elemekkel visszaállítják az ajtó és az ajtókeret merevségét, majd különböző takaróelemekkel elfedik az esztétikai hibákat.

>

FA BEJÁRATI AJTÓ JAVÍTÁS

Az elvetemedett, nehezen zárható, esetleg megrongált fa bejárati ajtó javítása olyan feladat, melyet szakembereink szinte minden nap végeznek. Ezért az ajtó javításban nagy rutinra tettek szert. Az ajtó javítás során minden olyan hibát kijavítanak, mely az ajtó megfelelő működését meggátolja. Rongálás esetén az ajtót megerősítjük, a hibákat kijavítjuk, a sérüléseket eltüntetjük.

Mit tehetünk Önért?

Non-stop széfnyitás győr 0-24

Széfnyitás

A széfnyitás speciális felkészültséget és speciális eszközöket igényel. Bízza a széfnyitást profi zárszerelő szakembereinkre, akik ismerik az eltérő típusú széfek nyitásának módjait. Vállaljuk minden féle márkájú széf, páncélszekrény nyitását azonnali kiszállásal. Ha sürgősen széfnyitó szakember segítségére van szüksége keressen bizalommal az év bármely napján.

Lakatos munka győr 0-24 non stop zárcsere zár

Lakatos munkák

Lakatos mesterre van szüksége azonnal? Ajtórácsot szeretne készíttetni? Lakatos mester műszaki ügyelet a nap 24 órájában Győrben. Előfordul, hogy a betörők az ajtórács, ablakrács megrongálásával, felfeszítésével jutnak be az ingatlanokba. A helyreállításhoz azonnali javításra van szükség. Lakatos mestereink ilyen esetben a hívástól számított 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek.

győr 0-24 országos kiszállás non stop hívható zárszervíz zárnyitás

Zárcsere

Zárcsere éjjel-nappal, ünnepnapokon és hétvégén is. Zárcseréért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és zárcserélő szakembereink garantáltan a zárcsere helyszínére érnek 30-60 percen belül.

Betörés után zárszervíz győr 0-24 non stop zárcsere

Zárszervíz betörés után

Betörtek otthonába, és hétvégén nem érhető el egy zárlakatos sem? Az éjszaka közepén van szükség betörés utáni helyreállításra? Mi non stop elvégezzük a betörés utáni helyreállítást! Zárszervízünk éjjel-nappal elérhető, hétvégén és ünnepnapon is hívhat minket. Azonnali betörés utáni helyreállítás Győrben!