AUTÓNYITÁS

AUTÓNYITÁS ÉJJEL-NAPPAL, AZONNALI KISZÁLLÁSSAL

autónyitás győr

AUTÓNYITÁS

Elvesztette autója kulcsát? Kizárta magát az autójából? Az autóban felejtette a kulcsát? Vagy egyszerűen csak automatikusan bezáródott az ajtó, és a kulcs az autóban maradt? Ne kezdje el feszegetni az ajtót, és az oldalablakot sem ajánlatos betörni! Hívja inkább zárnyitó szervizünket, és roncsolás nélkül kinyitjuk autóját. Az autónyitás díja sokszor csak a töredéke a rongálásos autónyitásnak, ezért érdemes minden esetben autónyitó szakemberhez fordulni.

AUTÓNYITÓ SZAKEMBERÜNK A KÖVETKEZŐ ESETBEN TUD SEGÍTENI:

-Autóban felejtett kulcs esetén
-elveszett autókulcs esetén
-autózár meghibásodása esetén
-autókulcs zárba törése esetén


automatikusan bezáródott ajtó esetén, ha a kulcs az autóban maradt Autóját a fenti esetekben rongálás nélkül nyitjuk ki. Az autóban semmilyen sérülést nem okozunk, zárnyitó szakembereink a zárnyitás területén szerzett egy évtizedes tapasztalatnak hála az összes autótípus zárját ki tudják nyitni.

Az autónyitás módja függ az autó évjáratától, a kizáródás okaitól, és az autó típusától. Zárnyitó szakemberünk az autó kialakításától és a kizáródás okaitól függően dönti el az autónyitás módját.

AUTÓNYITÁS ÉJJEL-NAPPAL NON-STOP

Autónyitó szolgáltatásunk éjjel-nappal elérhető, autónyitó szakembereink az év minden napján várják hívását! Zárnyitó szakembereink sürgős esetben a forgalomtól függően 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek, és megkezdik az autónyitást.

FONTOS!

Az autónyitás megkezdése előtt kérjük minden esetben igazolni a tulajdonosi vagy üzembentartói jogosultságot. Ez történhet személyes okmányokkal és forgalmi engedéllyel vagy törzskönyvvel..

Mit tehetünk Önért?

Non-stop széfnyitás győr 0-24

Széfnyitás

A széfnyitás speciális felkészültséget és speciális eszközöket igényel. Bízza a széfnyitást profi zárszerelő szakembereinkre, akik ismerik az eltérő típusú széfek nyitásának módjait. Vállaljuk minden féle márkájú széf, páncélszekrény nyitását azonnali kiszállásal. Ha sürgősen széfnyitó szakember segítségére van szüksége keressen bizalommal az év bármely napján.

Lakatos munka győr 0-24 non stop zárcsere zár

Lakatos munkák

Lakatos mesterre van szüksége azonnal? Ajtórácsot szeretne készíttetni? Lakatos mester műszaki ügyelet a nap 24 órájában Győrben. Előfordul, hogy a betörők az ajtórács, ablakrács megrongálásával, felfeszítésével jutnak be az ingatlanokba. A helyreállításhoz azonnali javításra van szükség. Lakatos mestereink ilyen esetben a hívástól számított 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek.

győr 0-24 országos kiszállás non stop hívható zárszervíz zárnyitás

Zárcsere

Zárcsere éjjel-nappal, ünnepnapokon és hétvégén is. Zárcseréért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és zárcserélő szakembereink garantáltan a zárcsere helyszínére érnek 30-60 percen belül.

Betörés után zárszervíz győr 0-24 non stop zárcsere

Zárszervíz betörés után

Betörtek otthonába, és hétvégén nem érhető el egy zárlakatos sem? Az éjszaka közepén van szükség betörés utáni helyreállításra? Mi non stop elvégezzük a betörés utáni helyreállítást! Zárszervízünk éjjel-nappal elérhető, hétvégén és ünnepnapon is hívhat minket. Azonnali betörés utáni helyreállítás Győrben!