AJTÓ JAVÍTÁS

AJTÓ JAVÍTÁS GYORSSZOLGÁLAT

ajtó javíítás győr gyors győr

AJTÓ JAVÍTÁS

Ajtó javításért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és ajtó javító szakembereink garantáltan az ajtójavítás helyszínére érnek 30-60 percen belül. Ajtó javítás, beltéri ajtó javítás, bejárati ajtó javítás, erkélyajtó javítás kedvező áron, ajtójavító mesteremberek által.

AJTÓ JAVÍTÁSRA AKKOR VAN SZÜKSÉG:

- a bejárati ajtó megrongálódott, betörtek, elhagyta a kulcsot
- az ajtók nem működnek megfelelően, szorul, nem záródik
- ha az ajtó nem szigetel
- nem nyújt megfelelő védelmet a külvilággal, betörőkkel szemben

AJTÓ JAVÍTÁS, BEJÁRATI AJTÓ JAVÍTÁS, ERKÉLYAJTÓ JAVÍTÁS, BELTÉRI AJTÓ JAVÍTÁS BUDAPEST, DEBRECEN, MISKOLC, SZÉKESFEHÉRVÁR, GYŐR, PÉCS

Szakembereink az ajtójavítás mesterei. Az évek során nagy tapasztalatra tettek szert, minden ajtójavítás bővítette ismereteiket. Ajtójavítás, vasalatok pótlása, cseréje, zárási és nyitási nehézségek, mi mind meg tudjuk javítani. Megfelelő szakmai tapasztalattal és műszaki háttérrel rendelkezünk, az ajtójavításra garanciát vállalunk. Azonnali ajtójavításra van szüksége? Ajtó cserére nem mindig van szükség, legtöbbször elég csak megjavítani az ajtót.

Sok esetben az ajtójavítás során a sérülések csaknem teljesen eltüntethetők, de minden esetben elfogadható módon javíthatók. Erre szükség lehet a nagy költség elkerülése véget. Az ajtójavítás sok esetben olcsóbb mint egy teljes ajtó csere, de ennek felmérésében segítünk Önnek. A javítandó ajtó megvizsgálása után cégünk biztos, hogy pótolni tudja a megrongálódott részt, meg tudja javítani az ajtót. Szakmai felkészültségünknek köszönhetően minden típusú ajtót meg tudunk javítani. Ajtó javító mestereink sürgős esetben a hívástól számított 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek, és elkezdik az ajtó javítást.

MŰANYAG AJTÓ JAVÍTÁS

Cégünk vállalja minden fajta műanyag ajtó javítását. Legyen szó rendellenes működésű ajtó javításáról, vagy betörés utáni helyreállításról, szakembereink a műanyag ajtó javítását rövid határidővel elvégzik. Gyakran a nehézkes működés a karbantartás hiányára vezethető vissza. A megfelelően elvégzett karbantartásnak köszönhetően az ajtó ismét úgy fog működni mint új korában. Ha szükséges, a kopott, elhasználódott elemeket ajtójavító szakembereink újakra cserélik.

Megrongált műanyag ajtó javításakor első sorban az ajtó merevségét állítjuk helyre. Majd az újbóli zárhatóvá tétel után az esztétikai hibákat is eltüntetjük szabványos, vagy egyedileg készített takaróelemekkel.

FA AJTÓ JAVÍTÁS

A fa ajtó javítása gyakran több szakma együttes ismeretét is igényli. Az elvetemedett, nehezen zárható ajtót ajtójavító szakembereink helyreállítják, az ajtót ismét zárhatóvá teszik. Ha az ajtó ismételten megfelelően zárható, a zárszerkezet javítását, karbantartását is elvégezzük. A fa ajtó ennek köszönhetően ismételten megfelelően fog működni. Az ajtó javítása jelentősen kevesebbe kerül, mint az ajtó cseréje.

AJTÓ JAVÍTÁS BETÖRÉS UTÁN

Ajtójavítás sokszor sürgősségi szolgáltatás. Ajtójavításra szüksége lehet betörés után, ilyen esetekben mindig a gyorsaság a legfontosabb. A megrongált ajtót reggelig ideiglenesen megjavítjuk, hogy éjszakája biztonságban teljen. Reggel a szükséges javításokat elvégezzük így otthona a lehető leghamarabb biztonságossá válik. Mindenféle ajtójavítással fordulhat hozzánk. Lehet az hagyományos vagy toló ajtó, bejárati ajtó vagy beltéri ajtó, erkélyajtó, fa vagy műanyag ajtó, mi mindent megjavítunk. Amennyiben illetéktelenek megrongálták az ajtót, és azt már nem lehet többé rendesen bezárni, kollégánk az ajtó javítás során először az ajtó újra zárhatóságáról gondoskodik. A gyors javítás célja, hogy az ajtó ismét zárható legyen. Sürgősségi javításunk célja, hogy ajtó ne maradjon nyitva az illetéktelenek előtt. A gyors javítás után kollégáink elvégzik a szükséges asztalos és lakatos munkát az ajtón, és teljesen felújítják azt az ajtótokkal együtt.

AJTÓ JAVÍTÁS - A PÉNZTÁRCA KÍMÉLŐ MEGOLDÁS!

Ajtójavítás: jó megoldás, a csere helyett. Sokszor az emberek többsége megijed, hogy cserélni kell az ajtót és sokba fog kerülni. De az ajtót meg is lehet javítani és akkor újra tökéletesen működnek. Sokszor tapasztaltuk már, hogy az ügyfelek többség sokszor a ajtó cserére kap árajánlatot, a pénztárca kímélő ajtójavítás helyett. A mi cégünk minden típusú ajtót megjavít garanciával. És ami még fontosabb az ajtót nem kell leszerelni az ajtójavítás során, munkatársaink felkeresik Önt otthonában, és a helyszínen végzik el a javítást.

Mit tehetünk Önért?

Non-stop széfnyitás győr 0-24

Széfnyitás

A széfnyitás speciális felkészültséget és speciális eszközöket igényel. Bízza a széfnyitást profi zárszerelő szakembereinkre, akik ismerik az eltérő típusú széfek nyitásának módjait. Vállaljuk minden féle márkájú széf, páncélszekrény nyitását azonnali kiszállásal. Ha sürgősen széfnyitó szakember segítségére van szüksége keressen bizalommal az év bármely napján.

Lakatos munka győr 0-24 non stop zárcsere zár

Lakatos munkák

Lakatos mesterre van szüksége azonnal? Ajtórácsot szeretne készíttetni? Lakatos mester műszaki ügyelet a nap 24 órájában Győrben. Előfordul, hogy a betörők az ajtórács, ablakrács megrongálásával, felfeszítésével jutnak be az ingatlanokba. A helyreállításhoz azonnali javításra van szükség. Lakatos mestereink ilyen esetben a hívástól számított 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek.

győr 0-24 országos kiszállás non stop hívható zárszervíz zárnyitás

Zárcsere

Zárcsere éjjel-nappal, ünnepnapokon és hétvégén is. Zárcseréért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és zárcserélő szakembereink garantáltan a zárcsere helyszínére érnek 30-60 percen belül.

Betörés után zárszervíz győr 0-24 non stop zárcsere

Zárszervíz betörés után

Betörtek otthonába, és hétvégén nem érhető el egy zárlakatos sem? Az éjszaka közepén van szükség betörés utáni helyreállításra? Mi non stop elvégezzük a betörés utáni helyreállítást! Zárszervízünk éjjel-nappal elérhető, hétvégén és ünnepnapon is hívhat minket. Azonnali betörés utáni helyreállítás Győrben!